Art journal page with distress oxides & WOW embossingVandaag heb ik een eenvoudige art journal pagina gemaakt met Distress Oxides en WOW-embossing voor mijn mini-album en ik heb een video waarin ik laat zien hoe je op eenvoudige wijze heel veel textuur kunt maken

Today I have an easy art journal page made with Distress Oxides and WOW embossing for my mini album and I have a video in which I show how you can create lots of texture in a very easy wayEn hier is de video voor jullie. Veel kijkplezier!

And here is the video for you. Have fun watching!


Ben je nog geen abonnee op mijn YouTube kanaal, abonneer je dan gratis, ik waardeer het zeer! Alvast bedankt! Bedankt voor je bezoek!

If you are not yet a subscriber to my YouTube channel, subscribe for free, I really appreciate it! Thanks in advance! Thanks for stopping by!Distress oxides black soot, antique linen, bundled sage, shaded lilac
black gesso
WOW inca glintz WU04R
ecco pigment pen 0.5

Geen opmerkingen