Rubber Dance Stamps & Fun swap + videoVandaag heb ik iets leuks voor je, ik doe een samenwerking met Maaike van "Cards by Maaike"
We hebben elkaars achtergronden gemaakt en dit is iets leuks dat je met vrienden kunt doen, het haalt je uit je comfortzone je kunt een knutselkant van jezelf ontdekken waarvan je nooit wist dat je deze had:-)

Today I have something fun for you, I’m doing a collaboration with Maaike from "Cards by Maaike". We made each other backgrounds and this is a fun thing you can do with friends, it pushes you out of your comfort zone you can discover a crafty side of yourself you never knew you had:-)Ik start de video met een Pixie Powder achtergrond die ik maak voor Maaike en toen ik klaar was heb ik deze naar haar gestuurd en ze heeft er een heel mooie en schattige kaart van gemaakt
Je kunt HIER naar de video van Maaike gaan
Vergeet niet de video te liken en je te abonneren op haar kanaal:-)

I start the video with a Pixie powder background I'm making for Maaike and when I'm done I send it to her and she turned it into a really lovely and cute card
You can go to Maaike's video HERE
Don't forget to like the video and to subscribe to her channelIk kreeg 2 kaarten met een prachtig kleurverloop die Maaike me stuurde en ik heb ze als geheel gebruikt. In het 2de deel van de video laat ik zien hoe ik de kaarten die ik van Maaike kreeg afwerk

I got 2 beautifully blended cards Maaike send me and I used them as a whole. In the second part of the video I show how I finish the cards I got from Maaike


Ik hoor graag of jullie dit leuk vinden, of je het zelf gaat proberen, laat even een berichtje achter, ben ik dol op:-) Veel kijkplezier!

I'd love to hear if you like this, if you are going to try it yourself, leave me a message, I love that:-) have fun watching!
Used on my background / gebruikt op mijn achtergrond
Cosmic Shimmer Pixie Powder Teal Wash CSPPTEAL
Cosmic Shimmer Pixie Powder Peacock Green CSPPPEACOCK
Cosmic Shimmer Pixie Powder Straw Yello CSPPSTRAW
Coarse salt / grof zout

Used on my cards / gebruikt op mijn kaarten
Versamagic Key Lime
Versamagic Aloƫ Vera
Versamagic Tea Leaves
Versamagic Sea Breeze + inker
Versamagic Aegean Blue
Versamagic Ocean Depth
Versamagic Thatched Straw
Versamagic Jumbo Java
Versamagic Oasis Green
Memento marker New Sprout
Fabrico Marker Kiwi
659964 embossing folder borders & flowers set
CED3123 lace snowflake frame
Rubber dance stamps Four Seasons
Geen opmerkingen