Glitter zilver octagonal frame kaartEen instant kersteffect met glitter foam, en het werkt echt super met de Creative Expressions stansen, zelfs de zeer fijn gedetailleerde Holly Octagonal Frame stanst perfect.


Als basis heb ik repen Baroque papier van Marianne Design op mijn kaart geplakt met daarop een iets kleiner vierkant, de randjes heb ik opgeruwd voor een speels en wat verweert effect.


Daarna heb ik de Holly Octagonal Frame uit zilver glitter foam gestanst en deze in het midden opgeplakt. Het hart heb ik nog een keer uit Baroque papier gestanst en dat weer op het glitterfoam geplakt.


Als afwerking heb ik zwarte accenten met de V
iva Decor Perlen pen, aangebracht verdeelt over de kaart, deze kaart was echt supersnel klaar en is in het echt natuurlijk veel mooier:-)

Heel veel knutselplezier!
Gerry van der Velden

Geen opmerkingen