Bloemenkaartjes


Ze zijn zo gemaakt, deze minikaartjes leuk voor bijvoorbeeld aan een bos bloemen, als basis heb ik de project color cards van Papicolor gebruikt, lekker makkelijk.


Op de Ivory Project Color Cards heb ik reliƫf aangebracht met embossingfolders, Victorian tile en Dotty Daisy van Creative Expressions. Daarna heb ik de randen bewerkt met Paper-Soft-Color Karamel van Viva Decor om het patroon van de embossingfolders beter uit te laten komen en voor een beetje een distressed look.


Uit het de Marianne Design Garden Party papierblok heb ik een Scallop rand gestanst, deze heb ik boven- en onderaan op de kaart geplakt, daarna heb ik repen uit hetzelfde papier gesneden en ook opgeplakt. Alle randjes heb ik voor het opplakken geschuurd met Paper-Soft-Color bewerkt.


Daarna heb ik bloemen gestanst met de Sizzix Bigz Die - Native Florals uit Papicolor Mocca en Kerstrood, deze heb ik op elkaar geplakt en met foamtape op de kaart.En als afwerking nog wat parels met de Perlen Pen Glitter-Holo


Veel knutselplezier!
Gerry van der Velden

Geen opmerkingen